Analýza humoru vo verejnom diskurze - Melušová, Elena, 1953-
Definícia a funkcia humoru. Typy humoru. Klady a zápory humorného prejavu v politickom diskurze. Humor a irónia ako fenomén interkultúrnych štúdií.