K pragmatickým úskaliam učenia sa cudzieho jazyka - Fráterová, Zuzana
Interkultúrna pragmatika v skúmaní rozdielov medzi kultúrami. Symetrickosť a sociálna blízkosť, verzus asymetrickosť a sociálna vzdialenosť v jazyku kultúry.