Odhady míry nezaměstnanosti neakcelerující inflaci v České republice a na Slovensku - Jašová, Emilie
Modelové prístupy k meraniu NAIRU (Non-acceleration inflation rate of unemployment). Aplikácia na podmienky Českej a Slovenskej republiky. Porovnanie vývoja NAIRU vo vybraných krajinách V4.