Výkonnosť odvetvia poľnohospodárstva SR v roku 2009 podľa metodiky Ekonomického poľnohospodárskeho účtu - Štulrajter, Zdeno
Analýza vývoja celkovej poľnohospodárskej produkcie, medzispotreby, hrubej pridanej hodnoty, spotreby a tvorby fixného kapitálu, ako aj čistej pridanej hodnoty v nákladoch faktorov pripadajúcej na ročnú pracovnú jednotku. Charakteristika ekonomickej výkonnosti odvetvia je doplnená o relatívne ukazovatele a medziročné indexy. Ekonomický poľnohospodársky účet.