Agropotravinársky zahraničný obchod Slovenskej republiky v období hospodárskej krízy - Gálik, Jozef
Zmeny v zahraničnom obchode SR s poľnohospodárskymi a potravinárskymi výrobkami od roku 2004. Vzájomné vzťahy dovážaných a vyvážaných agrárnych výrobkov. Komparácia výkonnosti agroobchodu SR s ostatnými členskými krajinami EÚ.