Smerovanie a perspektívy Fakulty aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave - Adamcová, Lívia
Perspektívy rozvoja Fakulty aplikovaných jazykov v budúcnosti, predovšetkým z pohľadu meniacich sa spoločenských pomerov v medzinárodnom i domácom meradle.