Výučba obchodnej angličtiny - súčasnosť a budúcnosť - Pašková, Hana
Výsledky, ktoré Katedra anglického jazyka dosiahla vo vyučovaní obchodnej angličtiny na Ekonomickej univerzite v Bratislave. V poslednom období sa zvládnutie obchodnej angličtiny stalo pre študentov jedným z najdôležitejších predpokladov pri získavaní významných postov v zamestnaní. Najdôležitejšie ciele, ktoré chcú v blízkej budúcnosti dosiahnuť na Katedre anglického jazyka. Spôsoby a stratégie ako úspešne zlepšiť úroveň vyučovania obchodnej agličtiny na univerzite.