Publikačná a vedecko-výskumná činnosť KNJ v rokoch 1995 - 2010 - Ondrčková, Eva
Informácie o publikačnej a vedecko-výskumnej činnosti Katedry nemeckého jazyka Ekonomickej univerzity v Bratislave od roku 1995 do mája 2010. Dôraz sa kladie na vedecko-výskumné projekty KEGA a VEGA, ktoré riešili pedagógovia a ktoré boli MŠ SR hodnotené ako úspešné.