Krádeže firemného nákladu ako súčasť čiernej ekonomiky a ich ekonomické implikácie - Orfánus, Dominik
Ekonomické implikácie krádeží tovarov na cestách v Európe. Problematika krádeže tovarov a identifikácia ekonomických dôsledkov tejto trestnej činnosti. Narúšanie spoľahlivosti a plynulosti dodávok v rámci distribučného reťazca.