Náklady a výnosy poľnohospodárskych výrobkov v SR za rok 2009 v triedení podľa výrobných oblastí - Burianová, Viera
Informácie o nákladoch na výrobu rastlinných a živočíšnych komodít, ako aj ďalšie ekonomické ukazovatele, ktoré slúžia na posúdenie efektívnosti výroby jednotlivých komodít na Slovensku v roku 2009. Výsledné kalkulácie hlavných plodín a kategórií zvierat, zostavené podľa jednotnej Metodiky kalkulácie vlastných nákladov poľnohospodárskych výrobkov. Tabuľky obsahujú dva varianty kvantifikácie výnosov a výsledku hospodárenia jednotlivých výrobkov, ktoré sa odlišujú spôsobom započítania podpory (dotácií).