Identifkácia a diagnostika krízového stavu podniku - Pacek, Martin
Spôsoby ako sledovať a analyzovať situáciu v podniku. Sanačné opatrenia podniku, ktoré môžu odvrátiť jeho negatívny vývoj. Identifikácia a diagnostika krízy v podniku. Výber nástrojov a riešení v ďalších aktivitách podniku.