Finančné problémy v podnikateľskom prostredí Španielska v období hospodárskej krízy - Piačková, Alexandra
Aktuálna situácia španielskej ekonomiky. Podnikateľské prostredie v Španielsku. Reštrukturalizácia vnútornej ekonomiky a situácia v oblasti zamestnanosti. Pracovné podmienky v Španielsku. Opatrenia vlády a finančná pomoc z Eurovalu.