Progresívne riešenia pre podporu projektovania výrobných logistických systémov vyvíjané v spoločnosti CEIT SK, s.r.o. - Furmann, Radovan
Koncept digitálneho podniku vytvoreného CEIT SK. Interaktívny projekčný plánovací systém CEIT TABLE. Simulátor výrobných a logistických systémov.