Novela štandardu IAS 32 - Tumpach, Miloš, 1970-
Začiatkom februára 2008 vydala Rada pre medzinárodné účtovné štandardy novelu štandardu IAS 32. Novela sa týka spresnenia situácií, kedy môže byť nejaký finančný nástroj považovaný za záväzok, a kedy sa už považuje za súčasť vlastného imania.