Monitorovanie a riadenie logistických procesov v medzioperačnej doprave - Gabaj, Ivan
Základný princíp systému pre monitorovanie logistických procesov. navrhované riešenie a jeho implementácia. Prínosy systému z pohľadu medzioperačnej dopravy.