Vývoj a postavenie manažmentu rizika v podniku - Rybárová, Daniela, 1967-
Manažment rizika (risk management), oblasť podnikového manažmentu s vlastnou štruktúrou a metódami. Riziko v ekonomickej oblasti. Kontrola a riadenie rizík. Význam a postavenie manažmentu rizika v podniku.