Outsourcing v oblasti marketingu - Serina, Pavol
Outsourcing ako prirodzený proces spôsobu podnikania a riadenia. Prevzatie komplexnej zodpovednosti za ucelenú časť aktivít klienta. Riadenie podporných procesov a riadenie zmluvných vzťahov. Oblasti využitia a výhody outsourcingu.