Vyučovacie metódy a ich premietnutie v učebniciach francúzskeho jazyka - Jónová, Rút
Prehľad učebníc francúzskeho ekonomického jazyka používaných na Ústave jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave od jeho vzniku pred 20 rokmi. V tom období je vyučovanie charakterizované predovšetkým komunikatívnym a kognitívnym prístupom. Vyučovacia metóda a učebnica patria k základným didaktickym kategoriám, ktoré určujú charakter vyučovania cudzieho jazyka.