Informačný systém VS - Hrašková, Dagmar
Súčasná aplikácia informačno-komunikačných technológií v procesoch verejnej správy (VS). Verejný informačný systém. Štátny informačný systém (ŠIS). Centrálny metainformačný systém. Rozpočtový informačný systém pre samosprávu (RISSAM). Informačný systém samosprávy (CG ISS). Ústredný portál VS. CIVITAS - elektronická komunikácia s úradmi. Katastrálny portál.