Kultouroperátor-učebnica dištančného vzdelávania recenzia knižnej publikácie - Kubičková, Viera, 1970-
Recenzia na odbornú knižnú publikáciu, ktorá predstavuje na slovenskom trhu doposiaľ málo zastúpenú prierezovú oblasť kultúrneho turizmu.