Konkurencieschopnosť a komparácia socioekonomických a ekonomických ukazovateľov v kontexte regionálnych disparít na Slovensku - Spišiaková, Martina
Transformácia ekonomiky Slovenska a prehĺbenie sociálno-ekonomických disparít medzi regiónmi ale aj vnútri jednotlivých regiónov. Problematika regiónu, regionálneho rozvoja a konkurencieschopnosti. Nástroje regionálnej politiky.