Špecifiká tvorby cien pri zohľadnení geografických podmienok trhu - Šagátová, Slavka, 1975-
Zabezpečenie celkovej rentability podniku a dôležitosť zvolenia optimálneho spôsobu cenovej tvorby s ohľadom na geografické vplyvy, pri predaji v rôznych lokalitách. Rozdielne prístupy v tvorbe cien.