Faktory konkurencieschopnosti a ich úroveň v drevárskych podnikoch SR - Sujová, Andrea
Zhodnotenie faktorov konkurencieschopnosti drevárskych podnikov v SR. Konkurencieschopnosť podľa definície materiálov EÚ. Makroekonomické a mikroekonomické faktory konkurencieschopnosti trhového prostredia.