Hodnotenie ponuky Slovenska ako turistickej destinácie - Čechovičová, Adriána
Výskum v oblasti vnímania turistickej ponuky na Slovensku a návrh odporúčaní pre aktivizáciu príjazdového cestovného ruchu.