Jednotné kontakté miesta - Kovaříková, Barbora
Pozadie vzniku jednotných kontaktných miest. Ich úloha. Hlavné funkcie jednotných kontaktných miest. Hodnotenie činnosti jednotných kontaktných miest EÚ 27 počas implementovania smernice.