[E-business v službách] - Michálková, Anna, 1968-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá analyzuje a interpretuje rozsiahle možnosti využívania IKT, špecifikuje úroveň adaptácie a využitia e-businessu a e-governmentu v krajinách Európskej únie a na Slovensku.