Automatizácia - základ akosti výroby - Braun, Vlastimil
Základom pre akostnú výrobu je kvalitná výrobná technológia. Význam automatizácie výrobných technológií. Realizácia vlastného zariadenia automatizácie. Podpora prípravy výroby. Dokumentácia priebehu výroby a jej história (archívne dáta, výrobné protokoly, KPI).