Výrobková analýza na báze príspevku na úhradu - Tóth, Miroslav, 1961-
Produkcia podnikov a prejavy vecnej a nákladovej rôznorodosti predajnej ceny. Ukazovatele výrobkovej analýzy heterogénnych produktov. Operatívne riadenie a plánovanie výrobného programu. Spoločné náklady, prínos produktu a tvorba zisku.