Regionálny turistický satelitný účet vo vybranej krajine - Vačková, Andrea
Aplikácia regionálneho turistického satelitného účtu v Dánsku, ktoré poňalo tvorbu RTSÚ cez medziregionálny prístup. Metodologický postup tvorby RTSÚ a potrebné vstupné údaje.