Spolupráca medzi univerzitami a hospodárskou praxou - Uhliar, Miroslav, 1981-
Prepojenie akademickej teórie s praxou. Spolupráca medzi podnikmi a vzdelávacími inštitúciami. Realizácia spoločných projektov s cieľom vychovávať konkurencieschopných uchádzačov o zamestnanie. Nároky na absolventov vysokých škôl a ich úspešnosť na pracovnom trhu.