Využitie etického kódexu audítora v podnikateľskej sfére - Víghová, Agneša
Dôležitosť existencie etického kódexu audítora v systéme kvality u podnikateľov. Zákon č. 540/2007 o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu. Etický kódex audítora vydaný Slovenskou komorou audítorov (SKAU), vychádza z etického kódexu IFAC-u, vydaného výborom pre etiku Medzinárodnej federácie účtovníkov (International Federation of Accountants).