Využitie data miningových techník v marketingových aktivitách podnikov - Vilčeková, Lucia
Potreba využívania data miningových modelov vyplýva z neustále rastúceho množstva dát. Objemy informácií a zmeny v podnikateľskom prostredí. Využívanie stratégií a podnikových cieľov, ktoré vedú k budovaniu, riadeniu a posilňovaniu vzťahov so zákazníkmi.