<The> Regression Credibility Model and Its Application - Šoltés, Erik, 1974-
Teória kredibility a modely. Hachemeister kredibilný regresný model. De Vylderova modifikácia diagonálnou kredibilnou maticou. Bühlmann-Gislerova modifikácia. Aplikácia