Profil spoločnosti Teko, a. s. Košice - Urblíková, Daniela
Spoločnosť Teko, a. s. Košice zásobuje teplom asi 100 000 domácností. Okrem domácností je dodávateľom tepla aj pre priemyselné podniky, obchodné, školské a zdravotnícke zariadenia. Spoločnosť má spracovanú a vydanú Environmentálnu politiku. Princípy tejto politiky.