Eco-labelling: achieving European "Flower Mark" certification at the Kalsa Hotel - Novacká, Ľudmila, 1953-
Situovanie hotela Kalsa. Manažment hotela Kalsa - využitie marketing-mixu. Riadenie hotela a ochrana životného prostredia, trvalo udržateľný rozvoj. Ocenenie hotela Kalsa. Ocenenie certifikátom European Flower Mark.