Medzinárodné štandardy pre účtovníctvo vo verejnom sektore – novela štandardu IPSAS 25 - Tumpach, Miloš, 1970-
Začiatkom februára 2008 vydala Medzinárodná federácia účtovníkov dva nové štandardy pre účtovníctvo vo verejnom sektore – IPSAS 25, zaoberajúci sa otázkou zamestnaneckých požitkov a IPSAS 26, týkajúci sa znižovania hodnoty komerčne využívaných aktív.