Finanční plánování - Havlíček, Karel
Finančné plánovanie ako neoddeliteľná súčasť finančného riadenia podniku. Výnosovo-nákladový pohľad na finančné plánovanie. Majetkový pohľad. Príjmovo-výdavkový pohľad. Model rozpočtu na báze výnosov a nákladov. Investičné plánovanie. Zostavovanie rozpočtu a väzba na operatívne plánovanie.