Vydanie diskusného materiálu IASB k účtovaniu o finančných nástrojoch - Tumpach, Miloš, 1970-
V polovici marca 2008 vydala IASB diskusný materiál (discussion paper), týkajúci sa návrhu na zjednodušenie oceňovania, účtovania a vykazovania finančných nástrojov.