Profil manažera: rozum a cit - Franek, Pavel
Aké vlastnosti musí mať dobrý manažér. Niektoré zo základných vlastností - viera v úspech, schopnosť obklopiť sa kvalitnými ľuďmi, talent pre riadenie, pracovať s plným nasadením. Posudzovanie osobných vlastností človeka na manažérsky post. Posúdenie dôležitosti dominancie a vplyvu. Lenivý manažér. Otázka odbornosti.