Vykazovanie výnosov z dlhodobých zmlúv o výstavbe (USA) - Tumpach, Miloš, 1970-
Vykazovanie výnosov v prípade dlhodobých zmlúv o výstavbe nie je v USA (na rozdiel od medzinárodných štandardov IFRS) upravované univerzálnym štandardom.