Využite skryté znalosti svojich zamestnancov - Hudáková, Ivana, 1976-
Tacitné znalosti ako súbor skúseností, schopností, intuície a osobného charakteru. Ako pracovať a využívať tacitné znalosti ľudí vo firme. Západný a východný prístup využívania tacitných znalostí. Kolektívne tacitné znalosti.