Novelizácia štandardov IFRS 1 a IAS 27 - Tumpach, Miloš, 1970-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy vydala v máji 2008 popri súbornej novele 22 štandardov aj samostatnú novelu štandardov IFRS 1 a IAS 27 (s následnými zmenami štandardov IAS 18, IAS 21 a IAS 36).