Inovácie v miestnej samospráve ako predpoklad budovania znalostnej ekonomiky - Žárska, Elena, 1955-
Miestna samospráva ako subjekt znalostnej ekonomiky. Miestna samospráva SR a inovácie. Produktové inovácie v miestnej samospráve. Vzájomná spolupráca obcí. Členstvo obcí v lokálnych a regionálnych združeniach. Skúmanie inovácií vo finančnom riadení.