Vplyv zmien medzinárodného marketingového prostredia na produktové portfólio slovenských poisťovní - Jamborová, Erika Mária
Úloha medzinárodného marketingu vo finančných službách. Dosahy finančnej krízy na sektor poisťovníctva. Dosah zmien medzinárodného marketingového prostredia na vývoj portfólia poistných produktov.