Vykazovanie výdavkov na prieskum a posudzovanie efektívnosti nerastných ložísk podľa štandardu IFRS 6 - Tumpach, Miloš, 1970-
K jedným z najšpecifickejších štandardov v rámci IFRS patrí štandard IFRS 6. Zaoberá sa iba účtovaním a vykazovaním v špecifickom sektore ťažobného priemyslu.