Hodnotenie stavu a možnosti rozvoja e-governmentu - Mihaliková, Eva
Informatizácia verejnej správy. Pozícia e-governmentu na Slovensku v porovnaní s krajinami Európskej únie. Komplexná stratégia pre oblasť informačnej spoločnosti a médií v rámci EÚ. Vybrané problémy e-služieb na Slovensku. Nedostatočná počítačová gramotnosť. Možnosti rozvoja e-služieb. IKT ako prostriedok moderného vzdelávania.