Moderné technológie v distribučných centrách - Oláh, Ľuboš
Na získanie konkurenčnej výhody u väčšiny firiem pôsobiacich v oblasti distribúcie, špeditérstva a dopravy sa vo výraznej miere presadzujú technologické inovácie a aplikácia informačných a komunikačných technológií do praxe. Systémy rádio-frekvenčnej identifikácie (RFID) - im patrí budúcnosť pri zabezpečovaní komplexných činností v celom dodávateľskom reťazci.