Bezpečnostná a obranná politika EÚ v kontexte prebiehajúcich vojenských misií - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Európska bezpečnostná politika a stratégia. Vojenské misie EÚ a ich ciele. Operácia EUNAVFOR Somalia, EUTM Somalia, operácia Althea na území Bosny a Hercegoviny - stručná charakteristika operácií.