Imigranti a ľudské práva - Billý, Ľubomír
Právna úprava postavenia migrantov. Úloha aktérov. Najzraniteľnejšie skupiny migrantov - ženy, deti. Prípadová štúdia - porušovanie ľudských práv poľských migrantov v Taliansku.