Štrukturálne fondy ako nástroj boja proti sociálnemu vylúčeniu - Šipikal, Miroslav, 1976-
Koncept sociálneho vylúčenia a nástroje jeho riešenia. Kľúčové problémy využívania fondov EÚ pre sociálne vylúčených.